Rezultati pretrage

Saznajte više detalja o ponudi stanova u centru Trebinja (foto)

od Agent na 2 августа, 2020
Saznajte više detalja o ponudi stanova u centru Trebinja (foto)
Comments:0

Atraktivna arhitektonska rješenja, moderan koncept, savršena lokacija u jednom od najljepših manjih gradova Balkana… sve su to odlike Stambeno-poslovnog kompleksa „Centar“ u Trebinju.

U centru ovog grada, na popularnoj Glavnoj ulici, u fazi izgradnje je jedan od najatraktivnijih arhitektonskih projekata namjenjenih stanovanju i poslovnim aktivnostima.

U novoprojektovanom objektu SPK „CENTAR“, koji gradi renomirano preduzeće Herc Invest, planirana je ukupna izgradnja sedam stambenih objekata, dok će aktuelna prva faza uključiti dva stambena objekta sa 145 izuzetno moderno projektovanih stanova.

KONTAKT ZA VIŠE INFORMACIJA

U ovim objektima zainteresovanim budućim vlasnicima su dostupne garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi površine  od 37 m2 do 135 m2.

Preduzeće Herc Invest prepoznato je u Trebinju, Hercegovini i regionu kroz niz uspješno završenih projekata stambeno-poslovne izgradnje poput SPO Tini, objekta u Svetosavskoj ulici, projektu Dom sunca, i objektu u izgradnji S35 Stadion.

Informacije i uslove kupovine možete dobiti na :hercinvest.rs@gmail.com , telefon broj +38765402990, kao i kod ovlaštenog prodavca „Euro partner“ telefon broj +38765707828.

Detalji o stanovima, kvadraturi i tlocrtima objekta 1 SPK Centar:

CJELOKUPAN KATALOG OBJEKTA 1 U SPK „CENTAR“ POGLEDAJTE NA LINKU OVDJE

Detalji o stanovima, kvadraturi i tlocrtima objekta 2 SPK Centar:

CJELOKUPAN KATALOG OBJEKTA 2 U SPK „CENTAR“ POGLEDAJTE NA LINKU OVDJE

/sponzorisana objava/

HP, mart 2018.

Podjeli

Uporedi