Rezultati pretrage

NEKRETNINE PADRINO

AGENCIJA ZA NEKRETNINE TREBINJE

NEKRETNINE PADRINO agencijanastala je 2020. godine kao rezultat dugogodišnjeg prijateljstva i uspješnog poslovanja. Naš tim se sastoji od mladih, ambicioznih i uspješnih ljudi kojima su klijenti uvijek na prvom mjestu.  Zadovoljan klijent je glavna vizija našeg poslovanja.

0
NEKRETNINA
0
KLIJENATA
0
SARADNJE
0
AGENATA

USLUGE KOJE VAM NUDIMO

null

POSREDOVANJE U PRODAJI, KUPOVINI I IZNAJMLJIVANJU NEKRETNINA

Podrazumijeva predlog procijene tržišne vrijednosti nekretnine, aktivno traženje kako kupca pri prodaji nekretnine, tako i zakupoprimca pri iznajmljivanju nekretnine i te mogućnosti organizovanja ugovora pri prodaji/iznajmljivanju nekretnine.

null

MARKETING I ANALIZA

Reklamiramo se na najposećenijim sajtovima, na društvenim mrežama i drugim oblicima oglašavanja te prikplene podatke analiziramo i dajemo predloge.

null

ATRAKTIVNA PREZENTACIJA NEKRETNINA

Koja predstavlja standard našeg rada i poslovanja uz obilno reklamiranje kako u štampi, internet portalima, tako i u drugim medijima, socijalnim mrežama, kao i svakodnevno ažurirana internet prezentacija naše agencije.

null

UVIJEK DOSTUPNI

Mi smo uvijek dostupni za Vas. Uvijek nas možete dobiti putem telefona, 365 dana u godini putem telefona:  +387 59 241 025; +387 65 577 183 i +387 66 468 617 kao i putem e-maila: info@nekretninepadrino.com

Radujemo se Vašem pozivu!

Uvijek nas možete dobiti putem telefona, 365 dana u godini.

+387 (59) 241 025

Uporedi